REVOLUCLOWN

CONTEMPORANY CLOWN THEATRE COMPANY

PERSONATGES

ESPECTaCLE

REVOLUCLOWN és un espectacle de clown, apte per a totes les edats, a on un grup de pallassos arriben per fer la revolució creant una autèntica aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. Més que un espectacle de carrer, és un estímul per trobar la manera de construir la comunitat a través del joc i l'alegria; una reapropiació simbòlica de l'espai, el teatre, la ciutat i la vida.

VEURE DOSSIER

NOSALTRES

Som Flor DellaValle, Óscar Fernández i Jesús Soler i ens varem unir perquè estimem les arts escèniques i perquè sempre hem buscat diferents formes d'expressió. Gaudim del pallasso clàssic i naïf, aquell que no sap com baixar d'una escala o treure el cap d'una bossa. Però en el moment de desenvolupar la nostra feina, apostem per un pallasso que lluiti i pateixi des d'indrets afectius comuns, és a dir, la realitat.  Això ens situa en conflicte. El teatre és conflicte i sense aquest no hi ha canvi o evolució. Sense risc no hi ha innovació i d'altra manera només passem per damunt d'allò que en el món del clown anomenem la VERITAT del pallasso.

 

Som pallassos. Busquem divertir i a la vegada proporcionar un entreteniment de qualitat que involucri de la mateixa manera a infants, joves i adults. Sense infantilitzar o negar els interessos del públic. El que Revoluclown vol transmetre és que qualsevol canvi està a les nostres mans. Davant el lema “un altre teatre és possible” nosaltres aportem la nostra èpica clown.

 

GALERIA

CONTACTE

Per a més informació i contractacions, contacta amb nosaltres amb aquest formulari:

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulari rebut.

 

REVOLUCLOWN

REVOLUCLOWN

CONTEMPORANY CLOWN  THEATRE COMPANY