REVOLUCLOWN

CONTEMPORANY CLOWN THEATRE COMPANY

15-16 septembre              festival tran-tran [fuerteventura]

21 SETEMBRE                     FIVO (Festival d'improvització d'ONDA) (esp)

5 octubre                         FESTIVAL NOTTE-BIANCA A Valletta (malta)

 

 

REVOLUCLOWN és un espectacle de clown on un grup de pallassos arriben per A fer la revolució creant una autèntica aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. Més que un espectacle de carrer, és un estímul per trobar la manera de construir la comunitat a través del joc i l'alegria; una reapropiació simbòlica de l'espai, el teatre, la ciutat i la vida.

Revoluclown és una companyia de clown i teatre de carrer. Utilitzem el clown com a eina artística. Apostem per un pallassos que lluiti i pateixi desde espais afectius comuns, es a dir, la realitat. Això ens situa en conflicte. El teatre és conflicte i sense aquest, no hi ha canvi ni evolució, sense risc no hi ha innovació i d'altre forma només pasem per sobre d'allò que en el clown en diem la veritat del pallasso.

 

REVOLUCLOWN UTILITZA EL CARRER COM UN espai on reivindicar qui som, que volem ser i quin tipus de relacions busqueM. l'espai públic, i l'urbà, ÉS el marc ideal per a construir comunitat. Treballem a partir del material que el públic ens ofereix, convertin-se en protagonistes de la propia peça per a traçar conjuntament una reapropiació de l'espai, del teatre, de la ciutat i de la vida . En resum, reivindicar el nostre dret a la ciutat.

 

El que Revoluclown vol transmetre es que qualsevol canvi està a les nostres mans. Enfront al lema "un altre teatre és possible" nosaltres aportem la nostra èpica clown.

 

 

CONTACTE

Per a més informació i contractacions, contacta amb nosaltres amb aquest formulari:

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulari rebut.

REVOLUCLOWN

REVOLUCLOWN

CONTEMPORANY CLOWN THEATRE COMPANY